4POS Support

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Voucher lookups will only be available till December 2017.

Thereafter, you would need to purchase new licences.

http://www.4pos.co.za/support/index.php/topic,931.msg2254.html#msg2254


After all, we have given customers more than a year now!

Author Topic: 4JOBS - Subscript out of range  (Read 2920 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CoastalIT

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Coastal IT - We do IT right!
    • Coastal IT
4JOBS - Subscript out of range
« on: April 16, 2015, 03:18:04 PM »

Hi,

I have installed the 4jobs system. My 4pos is running correctly, Domain Controller, Back office and 4pos scan, but when I open the 4jobs i get :

1. Subscript out of range - when I click on OK I get....
2. Unable to locate the '4POS Application Suite' database

I have 4POS installed as per normal.
It is a single PC that run the back office, domain controller, 4pos and 4jobs
OS is Win8 32 bit
All regional settings are correct
I have done the latest 4pos update

I have not done any 4Jobs upgrades - I cannot find any available (http://www.4pos.co.za/Software/4JOBSUpgrades.exe is not available)

I have gone through the whole 4jobs for clever dummies file and cannot find anything. I also searched the forum for any info but cannot find.

I have re-done the installation - also does not work

What else must I try ?
Logged

CoastalIT

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Coastal IT - We do IT right!
    • Coastal IT
Re: 4JOBS - Subscript out of range
« Reply #1 on: April 16, 2015, 04:18:51 PM »

Here is the error for the 4JOBSupgrades
Logged

CoastalIT

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Coastal IT - We do IT right!
    • Coastal IT
Re: 4JOBS - Subscript out of range
« Reply #2 on: April 17, 2015, 10:36:01 AM »

I have installed three different machines. All installations are new installations with all Service packs loaded. All regional settings were fixed and then installed 4pos, 4jobs and did the upgrades for 4pos as there are no upgrades for 4jobs.

Win XP - Same problem .... subscript out of range. only odbc connection is 4pos
Win 7 - Same problem .... subscript out of range. only odbc connection is 4pos
Win 8  - Same problem .... subscript out of range. only odbc connection is 4pos

What must I do to fix ?
Logged

pmc.elec@mweb.co.za

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: 4JOBS - Subscript out of range
« Reply #3 on: June 18, 2015, 10:20:54 AM »

Hi

Did you manage to solve this problem??\
I have the same problem...
Logged